Tjänster

Välkommen till Allerskog & Krantz, den kompletta byggmästaren som erbjuder högkvalitativa tjänster för dig som vill bygga om eller nytt. Vi är en entreprenörfirma som erbjuder bred kompetens, stort kunnande och äkta engagemang inom en rad olika byggområden. Oavsett om du vill genomföra en renovering, nybyggnation eller tillbyggnad, är vi på Allerskog & Krantz en partner att lita på.

Nybyggnation

Alltfler väljer att förverkliga drömmen om att bygga ett helt eget hus. Ett sådant projekt är stort och komplext och här behövs en mängd olika kompetenser för att drömmen om det nya huset ska bli sann. Om du söker det lilla extra vid din byggnation, är det till Allerskog & Krantz du ska vända dig. Vi har det kunnande och engagemang som krävs för att skapa livsmiljöer som uppfyller de högsta krav, både vad gäller design och kvalitet.

Renovering

Både gamla och nya hus behöver en renovering då och då. Ibland räcker det med att göra om ett badrum, eller bygga om köket, men i vissa fall behöver ett hus gen genomgripande totalrenovering för att uppfylla de krav och önskemål som husägaren har. Oavsett i vilken omfattning en renovering ska ske, kan vi på Allerskog & Krantz bidra med den kompetens och expertis som behövs för att renoveringen ska bli vacker och hållbar. Det gäller i alla typer av hus, gamla som nya.

Tillbyggnader

En av våra specialiteter är tillbyggnader. När vi startade vår verksamhet för över trettio år sedan, var det just tillbyggnader vi fokuserade på. Den kompetensen har vi tagit vara på, och utvecklat med åren. Vi kan därför med fog säga att vi kan det där med tillbyggnader, oavsett om det gäller ett gammalt hus, eller ett mer modernt hus.

Bryggor

En brygga betyder så mycket, både sommar som vinter. När vi fått uppdraget att bygga hus ute i skärgården, har vi också ofta fått glädjen att skapa strandnära byggnationer och bryggor till våra kunder. Det har givit oss bred erfarenhet och kunskap om de byggtekniska lösningar som krävs för att bryggan ska bli så funktionell, vacker och hållbar som möjligt.

Brygghus och gästhus

Med en gäststuga eller ett mysigt brygghus på tomten blir det roligt att ta emot vänner och bekanta. Särskilt användbart och älskat blir den lilla stugan med smarta och platsbyggda lösningar, i en arkitektur som går i samklang med huvudbyggnad och den omgivande naturen. Även det lilla huset behöver en gedigen grund på och ska byggas med omsorg.

Garage

Det är bekvämt och enkelt med ett väl fungerande garage. När alltfler hus får mindre och mindre extrautrymmen för hobbyn och tillbehören till hus och trädgård kan garaget nyttjas till mycket mer än enbart förvaring av bilen. Med rätt planering kan såväl hobbyverkstaden och alla trädgårdsredskap få plats. Med vår expertis inom garagebyggnationer, kan du enkelt skapa ett garage utifrån dina önskemål och behov, som samtidigt går i harmoni med hus och tomt.

Hjälp hela vägen

Vi på Allerskog & Krantz har över trettio års erfarenhet av stora som små tillbyggnationer och nybyggnationer. Oavsett om du har tagit hjälp av en arkitekt eller inte, kan vi hjälpa dig med ditt byggprojekt, från början till slut. Vi står för engagemang och kunnande, och tar emot kunder från hela stockholmsområdet.