Företaget

Företaget

Hos Allerskog & Krantz så är vi inte bara stolta över de projekt som vi genom åren har drivit från start till slut, vi ser även ett stort värde i själva arbetsprocessen och den inställning vi har till varje uppdrag som vi tar på oss. Ända sedan starten 1981 så har vi haft som målsättning att leverera högsta kvalitet och vi insåg snabbt att det skulle krävas ett gediget nätverk av professionella entreprenörer såväl som kunskap om teknik, redskap och material. Idag kan du lita på den kompetens som vi erbjuder samt ett sunt förhållningssätt till saker som budget, tidsram och resultat. Allerskog & Krantz är ditt val då du vill se ett arbete som flyter på som det ska och som levererar i enlighet med planering och överenskommelse.

Kompetens som du kan lita på

Vad menar vi då när vi talar om kompetens som du kan lita på? Hos Allerskog & Krantz så är vi ett team av medarbetare som alla har våra styrkor och svagheter. Genom att utveckla ett unikt rekryteringssätt där vi bara anställer den som klarar vårt arbetsprov och som förstår vår arbetsprocess så garanterar vi dig kompetens oavsett vad uppdraget gäller. Faktum är att enbart 25% av alla de som ansöker om att få jobba med oss klarar provet, vi lägger helt enkelt ribban högt eftersom vi vet att du gör samma sak. Detsamma gäller våra underentreprenörer som vi handplockar och utvecklar solida samarbeten med. Hos oss finner du de bästa inom branschen, detta oavsett om det handlar om elektriska installationer, VVS eller totalrenovering.

Kvalitet och engagemang

Vi tror på kvalitet och på ett personligt engagemang. Vi ser dig och ditt byggprojekt som en helhet där alla bitar måste stämma och passa ihop. Det här betyder att vi lägger stor fokus på en realistisk planering och på ett genomtänkt val av material och arbetsteknik. Dessutom så ser vi till att vi talar samma språk så att du som kund kan förstå varför vi väljer en viss arbetsprocess och varför vi föreslår ett visst material. Resultatet blir något som både vi alla kan känna oss nöjda och glada med.